‘Hart van Nederland gaat voor jongere BN’er’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Gallyon van Vessem en Selma van Dijk zijn ontslagen bij Hart van Nederland. De twee sterren van dit programma lijken nu misschien al een vervanger te hebben gevonden, namelijk: presentatrice Airen Mylene.

Baan ingepikt

Eerder deze week maakte RTL Boulevard bekend dat Gallyon en Selma moesten stoppen bij Hart van Nederland. Beide presentatrices waren nog niet bereikbaar voor commentaar. Ook werd er al gespeculeerd wie de baan van deze twee wellicht zou gaan inpikken. ,,Airen Mylene is nu iemand die wordt genoemd. Ze is ook al een paar keer ingevallen” zei Ron Vergouwen bij RTL Boulevard.

‘Kroonjuweel van SBS 6’

De freelance mediajournalist is het niet echt eens met het ontslag van de twee 50-jarigen. ,,Het is natuurlijk het kroonjuweel van SBS 6. Als je denkt aan SBS 6 denk je aan Hart van Nederland en het scoort ook nog steeds prima” laat hij weten. ,,Er is dan toch iemand denkt: we gaan hier weer aan sleutelen, maar dat moeten ze niet doen, want er is al zo veel aan gesleuteld. Er wordt zo veel aan gerommeld en dat moet je niet doen. Het is gewoon goed zoals het is” aldus Vergouwen.

Tags

AIREN MYLENEGALLYON VAN VESSEMHART VAN NEDERLANDONTSLAGENRTL BOULEVARDSBSSBS 6SELMA VAN DIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck