Hartverscheurend nieuws Angela Groothuizen

Angela Groothuizen
Door: Lies Jansen
04-10-2020

Verdrietig nieuws voor familie Groothuizen. Angela Groothuizen deelde een hartverscheurende foto op haar Instagram. Op de foto is een wens van haar zieke oom en tante te zien.

Laatste wens

,,Mijn oude tantetje Jo en oom Riekus zijn dankzij @ambulancewens even bij elkaar”, begint Angela haar verhaal op Instagram. Stichting Ambulance Wens vervult de laatste wensen van immobiele, terminale patiënten.  

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Coronavirus

Het stel ligt in het ziekenhuis door het coronavirus. Angela vervolgt: ,,Onlangs waren ze 65 jaar getrouwd en nu liggen ze met Covid in twee verschillende ziekenhuizen (Hoorn en Alkmaar). Een lieve foto maar je hart breekt toch?”

Bron: Instagram Angela Groothuizen

Steunbetuigingen

Op Instagram stromen de steunbetuigingen binnen. ,,Beterschap, triest dat dit de werkelijkheid is waarin we leven en nog steeds zijn er mensen die denken dat het allemaal onzin is”, reageert Liset van Ierssel. ,,Ik vind het hartverscheurend”, aldus Nadavannie.

Bijzondere relatie

Eerder was Angela veel in de media, omdat zij in een interview vertelde over haar openrelatie. Angela en haar partner zouden er nu voor hebben gekozen niet meer bij elkaar te wonen. Lees hier het hele verhaal. 

Meer DenD