Twijfelt Angela Groothuizen over relatie? ‘Misschien gaan we wel uit elkaar’

Angela Groothuizen
Door: Eva Steins
11-09-2020

Angela Groothuizen maakt er geen geheim van dat haar relatie ‘anders’ is dan andere. Eerder onthulde zij dat haar relatie een open relatie is, én dat de twee niet meer samenwonen. Brengt dit Angela aan het twijfelen?

Een ander

Vorig jaar onthulde Angela dat haar man Rob een ander heeft. Vreemdgaan doet hij niet, want ze hebben afgesproken een open relatie te hebben. Angela gunt hem zelf een partner naast haar en slikt de bittere pil. In een interview met Volkskrant vertelde zij over haar vergevingsgezindheid: ,,Dan komt hij terug van haar, en hoe hij me dan knuffelt, dan zíé ik gewoon hoe gelukkig hij is. En dat geluk gun ik hem. Ik gun het haar zelfs”.

‘Hulp zoeken’

Ook liet Angela toen weten dat haar relatie met Rob niet makkelijk was en dat ze hulp wilde zoeken. ,,Misschien dat we ook wel hulp gaan zoeken, dat weet ik nog niet. Misschien dat ik straks zeg: ik heb het allemaal wel gezien. Ook dan geldt: goed is goed genoeg.” Is het punt nu bereikt dat Angela het ‘wel gezien heeft’? Inmiddels zijn we een jaar later en spreekt zij haar twijfels uit in ‘Rooijakkers over de vloer’: ,,Misschien gaan we wel uit elkaar. We weten het niet, niemand weet het. Je weet niet hoe het leven loopt. Maar het gaat in ieder geval al dertig jaar goed.”

LEES OOK:

Angela Groothuizen onthult open relatie te hebben

‘Meer zijn keuze’

Ook laat Angela weten dat Rob en zij al een lange tijd niet meer bij elkaar wonen. Zij geeft aan dat dit Rob zijn wensen zijn: ,, We wonen niet meer bij elkaar, niet meer. Dat was meer zijn keuze dan mijn keuze, maar het bevalt me zeer.” De reden hiervoor is dat Rob graag alleen is, aldus Angela: ,, “Hij zit veel in Vinkeveen. Hij is heel graag alleen.”

Meer DenD