Hayley Williams hint op nieuwe tour door VK met Paramore

Door: DitjesDatjes
29-09-2022

Het heeft er alle schijn van dat de Amerikaanse rockband Paramore binnenkort opnieuw concerten geeft in het Verenigd Koninkrijk. In gesprek met BBC Radio 1 zegt zangeres Hayley Williams dat de band “over niet al te lange tijd” weer optreedt in het Verenigd Koninkrijk.

“We hebben onderling veel gesproken over optreden in het Verenigd Koninkrijk tijdens het maken van onze nieuwe plaat”, zegt de 33-jarige Williams tegen de BBC. “We hebben een goede band met onze fans van over de hele wereld, maar onze fans in het VK hebben toch een speciaal plekje in ons hart. Ik kan niet wachten om de oceaan weer over te steken. Het gaat niet lang duren. De plannen zijn al gemaakt.”

Paramore kondigde woensdag na zes jaar weer een nieuw album aan. Het studioalbum, dat de titel This Is Why draagt, verschijnt op 10 februari 2023. De band bracht ook meteen de gelijknamige single This Is Why uit, inclusief een videoclip. Volgens zangeres Hayley Williams was het het laatste nummer dat de band voor het album schreef.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD