Hazes is er klaar mee

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

André en Monique hebben net een romantische gezinsvakantie naar Amerika achter de rug, maar hun contact is naar verluidt weer bekoeld omdat zij volgens André stiekem de paparazzi zou hebben ingelicht over hun verblijfsplaats. De situatie tussen André Hazes en Monique Westenberg is de definitie van knipperlicht. De twee worden de laatste tijd steeds vaker gespot, en het leek weer de goede kant op te gaan. Maar nu komt André met iets nieuws: hij wil hij wil dat Monique per direct stopt met de boycot van zijn moeder Rachel. Dat meldt Yvonne Coldeweijer op haar Juicekanaal. 

Regelmatig bonje

Rachel Hazes maakt ruzie met alles wat los en vast zit. Ook met haar kinderen André en Roxeanne heeft ze regelmatig bonje. Ondanks de jarenlange ruzie, woont André sinds de breuk met Sarah van Soelen eerder dit jaar, nog altijd bij zijn moeder. De twee zijn dus weer op goede voet met elkaar. Aan wie Rachel momenteel de grootste hekel heeft, is André’s knipperlichtverloofde Monique Westenberg. 

Op haar beurt heeft Monique er tot nu toe alles aan gedaan om hun zoontje Dré weg te houden bij oma Rachel. “Beiden gunnen elkaar het licht niet in de ogen”, zegt Coldeweijer in haar Instagram post. 

Ruggengraat

Maar daar komt vanaf nu verandering in. André is er klaar mee, en heeft nu aangegeven dat hij zo snel mogelijk een ontmoeting wil laten plaatsvinden tussen mini Dré en Rachel. “Anders kun je een eventuele relatie tussen ons wel vergeten”, heeft hij schijnbaar tegen Monique gezegd. “Krijg nou wat, André met een ruggengraat?”, grapt Coldeweijer in haar post. 

 Monique heeft met de ontmoeting ingestemd om de goede vrede te bewaren. Binnen nu en een aantal weken gaat de verzoening plaatsvinden en ziet mini Dre zijn oma weer. “Ze wil immers nog altijd mevrouw Hazes worden en in de luxe villa blijven wonen”, aldus Coldeweijer.

Tags

AMERIKAANDRÉ HAZESANDRÉ HAZES JR.MONIQUEONTMOETINGRACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck