Hazes Jr. had een ranzige manier van drankjes scoren

André Hazes
Door: Lies Jansen
05-12-2019

Dat André Hazes het de laatste tijd pittig heeft in de media is bekend. Na het Bridget-verhaal, duikt de 25-jarige veel op in de bladen. Makkelijk maakt hij het zichzelf niet. Tijdens een uitzending van het Belgische tv-programma ‘De Slimste Mens ter Wereld’ doet hij een opmerkelijke uitspraak.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,Vingers in mijn onderbroek…”

Als tv-presentator en jurylid, James Cooke (35) aan zijn vriend Hazes vraagt een opvallende gewoonte te onthullen gebeurt er iets vreemds. ,,Ik verdiende nog niet zo veel geld, dus ik moest zuinig doen’’, vertelt de Nederlandse zanger. ,,Dus wanneer mijn glas halfleeg was, stopte ik mijn vingers in mijn onderbroek en ging ik er volgens mee langs de rand van het glas. Daarna ging ik naar de bar om te zeggen dat mijn glas stonk. En dan kreeg ik een nieuwe!”

Pakjesavond met Monique

Afgelopen week kwam ook bij de Nederlandse zanger de goedheiligman langs. Op vier december werden de pakjes bij huize Hazes geopend. Een groot festijn met vele cadeaus en een heuse Sint en Piet. Monique omschreef het heerlijk-avondje op Instagram als volgt: ,,Dit soort momenten doen je even alles “vergeten”. Die gelukkige gezichtjes en snel kloppende hartjes betekenen de wereld.”

 

Meer DenD