Hazes versierde Bridget met gratis kaartjes voor show

Door: DitjesDatjes
15-11-2019

André Hazes heeft zijn nieuwe, twintig jaar oudere vlam Bridget veroverd door haar gratis kaartjes te geven voor zijn show. Dat vertelde hij vrijdag op Radio 538. Bridget kreeg er maar liefst tien. Na een appje waarin Bridget de zanger bedankte voor de geste, doofde het contact even uit.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Maar uiteindelijk dacht Hazes toch “wat een leuk wijf ben je toch. En toen wilde ik haar gewoon zien.” Hazes snapt niet dat alle media over de affaire berichten. Eerder deze week stelde de zanger in een uitgebreid interview met Shownieuws dat zijn leven sinds zijn flirt met Bridget “in een hel is veranderd”. Zo durft hij tijdens het boodschappen doen zijn capuchon niet meer af te doen.

André Hazes beëindigde onlangs de knipperlichtrelatie met Monique Westenberg, de moeder van zijn 3-jarige zoon André jr. RTL-coryfee Bridget sprak nog niet van een relatie, maar liet wel weten verliefd te zijn.

Westenberg verscheen dinsdag voor het eerst sinds de break-up weer in het openbaar, maar wilde niet praten over de kwestie, zo toonden alle entertainmentrubrieken dinsdagavond.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD