Hazes: ‘Zij is een soort van God en ik ben de lul’

INTERVIEW ANDRE HAZES
Door: Jos La Grande
11-03-2021

,,Zij is een soort van God en ik ben de lul.” Aldus de woedende André Hazes, die al tijdens de Bonaire-reis de relatie heeft verbroken met Monique Westenberg, in zijn eerste reactie na de clash.

Hazes is verbolgen over de manier waarop hij de laatste dagen publicitair in het nauw gedreven is door Monique Westenberg en het ‘Kamp Westenberg’, waarover wordt gesproken.

Drank

Kennelijk was zijn drankgebruik ook een issue in de stukgelopen relatie. ,,Ik kan niet leven zonder drank,” onthult hij tegenover RTLBoulevard. ,,Ik hou van een drankje en grijp af en toe naar de fles…”

Daar was kennelijk bij zijn ‘verloofde Monique’ geen begrip voor, maar Sarah van Soelen (25) heeft dat volgens André Hazes wel.

Ander bed

Al na drie dagen tijdens de turbulente Bonaire-reis barstte al de bom. Hazes ging apart slapen en kondigde meteen aan dat hij zou gaan vertrekken. De vader van zijn nieuwe vlam Sarah van Soelen heeft een tijdelijk onderkomen in Rotterdam geregeld.

Ruud van Soelen is nautisch ondernemer en bemiddeld. Het bedrijf Electro Cirkel is een groothandel in lichtbronnen en elektronische apparatuur en bestaat 50 jaar.

Op handen gedragen

,,Ik heb Monique altijd op handen gedragen” zegt Hazes bij RTL. ,,Het is heel lang goed gegaan. Maar ik moest mij verantwoorden wat ik niet heb gedaan.”

Ook is er oorlog tussen André en Monique over het uitlekken van de breuk. De zanger had een smoes bedacht dat hij zich buitenshuis moest voorbereiden op het Ziggo-concert. Story ontdekte dat er iets mis was in de relatie. Monique wilde eerst hun zoon Dré goed voorbereiden over het slechte nieuws.

Meer DenD