Heeft André zijn pijlen alweer op een andere dame gericht?

Nieuwe vlam voor André
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er wordt al lange tijd gesproken van een liefdeshereniging tussen André en Monique. Maar het is nog maar de vraag of die er komt, want het lijkt erop dat André zijn pijlen alweer gericht heeft op een andere dame. Ook Rachel heeft haar al goedgekeurd…

Het is een aantal mensen opgevallen dat André zijn oog heeft laten vallen op een dame genaamd Sarah. ,,Het viel me op dat Rachel sinds een week allemaal hartjesogen achterlaat bij haar”, schrijft juicekanaal Realityfbi op Instagram. ,,En dat André haar met voorrang goedgekeurd heeft om hem te volgen. Ze is beiden recent gaan volgen.”

Een date?

Rachel plaatst voortdurend liefdevolle reacties onder haar foto’s, zelfs onder oude foto’s. Of Sarah de nieuwe vriendin is van André is niet bekend, maar ze lijkt in ieder geval al wel door Rachel te zijn goedgekeurd.

Al snel nadat het kanaal hierover berichtte, besloot Sarah haar Instagramaccount op privé te zetten. Hierdoor wordt er vermoed dat ze inderdaad iets te verbergen heeft. Zo was op één van haar foto’s te zien dat ze onlangs in Vinkeveen was. Had ze toen stiekem een date met André?

Neemt Monique afstand?

Het toeval bestaat dat Monique juist op dit moment wat afstand heeft genomen van André. Wanneer ze iets deelde over zoontje Dré sprak Monique ook altijd voor André, iets wat ze nu niet meer doet. ,,Daar gaat m’n jongen naar groep 3!”, schrijft ze in Instagram Stories. ,,Nieuwe fase, geniet er vooral van m’n lieve vriend.” En dat terwijl ze eerst altijd sprak over ‘onze jongen’…

Tags

ANDRÉANDRÉ EN MONIQUEANDRÉ HAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck