Heeft Glennis spijt van breuk? ‘Ex smeekt haar terug’

Heeft Glennis spijt van breuk?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dion Kars, de ex-vriend van Glennis Grace, heeft een veelzeggend bericht op Instagram geplaatst. Hij zegt dat spijt te laat is gekomen en wil Glennis terug. Maar wil zíj dat ook?

,,Spijt is gezond verstand dat te laat kwam”, schrijft Dion in Instagram Stories. Hoewel eerst vermoed werd dat de tekst over Glennis gaat, legt Dion in een volgende Story uit dat hij degene is die spijt heeft van de breuk met de zangeres.

‘Wil er niks over kwijt’

De relatie tussen Glennis en Dion leek al langer in zwaar weer te verkeren, maar de zangeres liet vorige week weten dat ze definitief een punt achter de relatie hebben gezet. ,,Via deze weg wil ik mededelen dat mijn relatie over is. Ik wil dit wel met jullie delen, maar wil er verder niks over kwijt”, schreef Glennis op Instagram.

Een aantal dagen daarvoor was Glennis aan het lunchen met haar familie. Op de beelden die ze deelde keek de zangeres helemaal niet vrolijk. En dat was meer mensen opgevallen. ,,Ik hoorde dat ik meer moet lachen”, zei Glennis daarover. Ze probeerde een grote glimlach te laten zien, maar in werkelijkheid lachte ze als een boer met kiespijn.

Heeft Glennis óók spijt?

Gek was het niet, want Glennis heeft de laatste tijd veel aan haar hoofd. Op dat moment was ze nog wel samen met Dion, maar hij was nergens te bekennen bij de lunchafspraak. Vermoedelijk zat Glennis met de relatieproblemen in haar maag en kon ze die dag niet het zonnetje in huis spelen.

Dion wil niets liever dan Glennis weer terug, maar hoe denkt de zangeres daar zelf eigenlijk over? ,,Glenn heeft hier niks mee te maken en hoeft nergens spijt voor te hebben”, maakt Dion duidelijk op Instagram.

Tags

Dion KarsGlennis GraceRelatierelatieproblemenSpijtVriend

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie