Heeft Maxim Froger contactverbod met ex-vriendin?

Maxim Tokkie Froger heeft contact verbod na zwaar geweld
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yvonne Coldeweijer bracht gisteren juice over de familie Froger. Nu blijkt dat er nog meer speelt: Maxim zou namelijk een contactverbod hebben met zijn ex-vriendin Shayna. ,,Ze schijnt doodsbang voor hem te zijn.”

Voordat Maxim zijn huidige vriendin Ruby leerde kennen, was hij samen met Shayna. Die relatie zou om een heftige reden zijn gestrand. ,,Van meerdere spionnen heb ik vernomen dat zij twee jaar geleden rond de kerstdagen iets heel heftigs met hem heeft meegemaakt… Namelijk extreem huiselijk geweld”, meldt Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal.

Contactverbod?

Volgens de juicekoningin is daar ook politie aan te pas gekomen. ,,En dat is destijds de reden geweest van hun break-up. Er schijnt ook een contactverbod te zijn, maar de details zijn me nog niet helemaal bekend”, vervolgt ze. ,,De Frogers hebben er wel echt alles aan gedaan om dit onder het tapijt te vegen en het is ze tot nu toe ook nog aardig gelukt!”

Maar, zo stelt Coldeweijer, de waarheid komt altijd boven water. ,,Benieuwd of zijn nieuwe vriendin Ruby hier wel vanaf weet.”

Vechtpartij

Het is niet de eerste keer dat Maxim in opspraak is. In 2016 werd hij samen met zijn broer Didier verantwoordelijk gehouden voor het veroorzaken van meerdere vechtpartijtjes tijdens een concert van de Toppers. Een ooggetuige vertelde destijds aan Shownieuws dat Didier aan het vechten was. Nadat de beveiliging ertussen sprong, mocht Didier al snel weer terug naar zijn plekje in het publiek. Maar een halfuur later ging het wéér mis. Dit keer was ook Maxim erbij betrokken. ,,Die probeerde er echt tussendoor te springen om zijn broertje bij te staan”, zei de ooggetuige.

‘Haat en nijd’

De familie Froger is momenteel te zien in het TLC-programma De Frogers: Happy Campers, waar de familie naar Engeland reist. Maar volgens Coldeweijer is het helemaal niet zo’n happy family als in de serie te zien is. ,,Ik hoor alleen dat het momenteel helemaal niet zo’n happy family is en dat de twee broers Didier en Maxim elkaar amper spreken”, meldde ze gisteren op haar juicekanaal. Wat is er aan de hand? ,,Blijkbaar omdat hun vriendinnen Sammy en Ruby elkaars bloed wel kunnen drinken! Haat en nijd. Althans dat verspreidt één van deze vriendinnen in haar omgeving…”

Tags

FROGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck