Heeft ook Roxanne al een vriend voor deelname B&B Vol Liefde?

Roxanne
Door: Charlotte Wijnen
14-07-2021

In het nieuwe RTL-programma B&B Vol Liefde draait alles om het vinden van de ware liefde. Maar er komen steeds meer vraagtekens bij het programma. Ook Roxanne zou al een vriend voor haar deelname hebben.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vraagtekens

In B&B Vol Liefde starten zes vrijgezellen hun zoektocht naar de ware liefde. Ze runnen allemaal een Bed & Breakfast maar missen daarbij allemaal één ding: een partner.

Zo zegt ook deelnemer Roxanne Filion op zoek te zijn naar een leuke vriend. Ze woont als enige van de deelnemende vrijgezellen nog in Nederland, namelijk in Roosendaal.

LEES OOK:

Vraagtekens bij B&B Vol Liefde: heeft Caroline al een vriend?

Op vakantie met andere man

Gisteren werd ze voor het eerst geïntroduceerd in het programma. En ze weet precies wat ze zoekt in een man. ,,Ik zoek wel echt iemand die sociaal en ondernemend is. Voor mij is het belangrijk dat iemand die een eigen leven heeft, en niet aan mij gaat hangen”, zei Roxanne.

Maar het lijkt er op dat Roxanne al een vriend had voor haar deelname. Haar Instagram verklapt namelijk dat ze pasgeleden nog op vakantie was met een andere man, waar ze verschillende intieme foto’s van heeft geplaatst.

En dezelfde man komt steeds terug op haar Instagram. Voorheen werd zijn naam er zelfs bij gezet, maar dit doet Roxanne tegenwoordig niet meer. Wel heeft ze alle foto’s laten staan.

Meer DenD