Heeft prins William een geheime dochter?

Heeft prins William een geheime dochter?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er blijven verhalen opduiken over prins William en zijn buurvrouw Rose Hanbury. De twee zouden een affaire hebben gehad en William zou eerder dit jaar nog een date met haar hebben gehad. Maar volgens Spaanse media is er meer aan de hand: William en Rose zouden een geheime dochter hebben.

Over William en Kate gaan al langere tijd geruchten rond. De twee zouden in een huwelijkscrisis zitten omdat William Valentijnsdag door zou hebben gebracht met zijn vermeende minnares Rose. De vrouw is geen onbekende: lang was ze één van Kate’s beste vriendinnen, al blijft er van die vriendschap niets meer over.

‘Bedrogen tijdens derde zwangerschap’

De eerste keer dat William en Rose samen werden gefotografeerd was in 2019. Omdat de twee toen samen op een feestje waren, werd er beweerd dat de prins zijn vrouw zou bedriegen tijdens haar derde zwangerschap. Uiteraard kwam de foto ook bij Kate terecht waarna ze tegen William zou hebben gezegd dat hij het contact met Rose moest verbreken. Dit heeft hij kennelijk niet gedaan, want volgens Britse media werd William op Valentijnsdag nog met Rose gespot.

‘Geheime dochter’

Maar Spaanse media melden nu dat er meer speelt. William en Rose zouden niet alleen een affaire hebben gehad, maar ook een dochter hebben gekregen. ,,De prins en Hanbury zijn ouders van een zevenjarig meisje, even oud als prinses Charlotte, geboren in 2016”, schrijft Caras. Het meisje zou de achternaam dragen van de echtgenoot van Rose. Het is niet duidelijk of hij weet van de affaire van Rose en William.

Tags

PRINS WILLIAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck