Heeft prinses Beatrix een nieuwe liefde gevonden?

Beatrix verliefd
Door: Charlotte Wijnen
12-05-2021

Het Duitse blad Freizeit Heute weet het zeker. Prinses Beatrix heeft een nieuwe liefde gevonden. Net op het moment dat koning Willem-Alexander nog sprak over het feit dat zijn moeder het ‘eenzaamheidsvirus’ te pakken had, zou er toch sprake zijn van een meer dan goede vriend in het leven van de voormalige koningin.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Volgens Willem-Alexander had zijn moeder het ‘eenzaamheidsvirus’ te pakken. Nu kan hij weer rustig ademhalen: Beatrix zou namelijk de liefde hebben gevonden.

Het Duitse blad Freizeit Heute beweert dat Beatrix de laatste maanden straalt, omdat ze weer verliefd geworden is. Het zou gaan om ‘een heer van adellijke afkomst’. De man zou al een aantal keren bij haar op kasteel Drakensteyn geweest zijn.

Serieuze plannen

Het zou zó serieus tussen de twee zijn dat deze man nu al hele serieuze plannen heeft… Hij zou namelijk een huwelijksaanzoek aan het voorbereiden zijn. Wie deze man is, laat Freizeit Heute nog niet weten.

Maar volgens het weekblad Story komt er al wel één naam naar boven. Beatrix zou namelijk vaak gezien zijn met de 77-jarige Thilo von Watzdorf.

Familielink

De twee hebben volgens Story een kleine familielink. Vollrat von Watzdorf trouwde met Simone Arnoux, en Thilo is daar een zoon van. Simone hertrouwde later met Aschwin zur Lippe-Biesterfeld, de broer van Beatrix’ vader.

Daarnaast hebben Thilo en Beatrix allebei een voorliefde voor kunst en cultuur. Maar of dat ook geleid heeft tot échte liefde is nog de vraag. Maar wat wél zeker is, is dat Beatrix het liefdesgeluk gevonden heeft.

Meer DenD