Heeft prinses Charlène een verborgen liefde?

Charlene viel als een blok voor dit hondje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er is op social media een foto verschenen van prinses Charlène. Ze lijkt helemaal in de ban te zijn van een puppy. Heeft de prinses stiekem een liefde voor dít hondenras?

Sinds het Instagram-account van prinses Charlène offline is gehaald, wordt de prinses nog maar weinig gespot op social media. Maar een paar dagen geleden verscheen er een prachtige foto van haar met een Shih Tzu.

‘Verborgen liefde’

Op de foto, die gedeeld is door het Instagram-account Royal Couturier, is te zien hoe Charlène het hondje aait. Franse media schrijven dat Charlène helemaal in de ban is van de puppy en noemen het dier zelfs haar ‘verborgen liefde’.

Gezinsuitbreiding

Dat Charlène van honden houdt is al langer bekend. Toen Charlène terugkeerde van Zuid-Afrika naar Monaco, nam ze gezinsuitbreiding mee: Khan, een Rhodesian Ridgeback pup.

‘Keine engel’

Khan werd geadopteerd nadat de chihuahua van Charlène overleed door een aanrijding. ,,Mijn kleine engel is afgelopen nacht doodgegaan, ze is overreden. Ik ga je zo erg missen, rust in vrede”, schreef Charlène bij een foto waarbij ze haar trouwe vriendje vasthoudt.

Tags

PRINSES CHARLENE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck