Heeft rapper 50 Cent een penisvergroting gehad?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Een bizar verhaal; rapper 50 Cent zou een penisvergroting hebben gehad. Deze indruk wekt plastisch chirurg Angela Kogan door de reclame die zij maakt voor haar klinieken. Volgens de rapper is het niet waar, en daarom klaagt hij de plastisch chirurg en het bedrijf aan, meldt TMZ.

Reclame voor penisvergrotingen

Plastisch chirurg Angela Kogan gebruikt foto’s van 50 Cent als reclame voor penisvergrotingen in haar kliniek. Deze foto’s worden gebruikt om penisvergrotingen te promoten. Door foto’s van de rapper bij de advertenties te plaatsen, wordt er volgens hem gesuggereerd dat hij een dergelijke ingreep heeft ondergaan, terwijl dat volgens de artiest niet zo is.

Verontrustende wending

50 Cent is in 2020 met Dr. Kogan op de foto gegaan. Hij denkt op dat moment dat hij met een fan poseert. De plastisch chirurg blijkt echter hele andere bedoelingen te hebben met de foto.

50 Cent beweert dat het begon met Kogan die de foto op sociale media gebruikten om de klinieken voor plastische chirurgie te promoten, maar hij zegt dat de zaken in augustus een ‘verontrustende’ wending namen, toen The Shade Room een verhaal deed met Kogan over de opkomst van mannelijke seksuele verbeteringsprocedures. Nu gebruikt ze het kiekje dus om penisvergrotingen van haar kliniek te promoten.

Rechtszaak

De maat was vol, en de muzikant heeft Dr. Kogan en haar bedrijven aangeklaagd. Hij eist een schadevergoeding en een rectificatie. 50 Cent zegt dat Kogan en MedSpa weten dat hij daar nooit onder het mes is gegaan, voor een penisoperatie of iets anders, en hij wil dat ze stopt met het delen van de foto. Hij vindt het schadelijk voor zijn naam en imago.

Dr. Kogan heeft tot nu toe nog niet gereageerd op de verhalen. Hoe de rechtszaak zal aflopen, weten we binnenkort…

Tags

50 CENTRAPPER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck