Heetgebakerde Badr Hari tegen Rico Verhoeven: je bent een acteur…

Badr Hari
Door: Jos La Grande
17-10-2019

Badr Hari en Rico Verhoeven zijn elkaar vandaag in de haren gevlogen, voorafgaande aan hun grote gevecht op 21 december van dit jaar in het Gelredome in Arnhem. De twee K1-vechters gunnen elkaar het licht niet in de ogen, bleek tijdens een persconferentie van organisator Glory.

Badr Hari, die drie jaar geleden ongelukkig verloor van Verhoeven vanwege een gebroken arm, kleineerde Verhoeven tot op het bot. Andersom liet gentleman Verhoeven, die een Hollywoodcarrière ambieert, zich uit de tent lokken.

Voor Badr Hari, kilo’s afgevallen en met zonnebril op, is de knokpartij tegen Verhoeven een kans op revanche. Het Gelrodome is helemaal uitverkocht. Badr heeft een contract getekend voor nog eens vijf K1-gevechten.

Badr: ,,Ik ben meer gefocust. Drie jaar geleden had ik meerdere gevechten te leveren ook in de rechtszaal. Dat is voorbij.”

Overigens bleek Badr, die eerder na een jarenlange samenwerking met Big Mike Passenier wisselde van trainer, toch weer is teruggekeerd op het oude honk. Dat was een complete verrassing voor Verhoeven, die daarover schamperde.

Ook nam Rico, die ook een real life soap laat maken in de komende weken, de terugkeer van zijn tegenstander niet serieus. ,,Voor het publiek zeg ik dat het gevecht vier ronden gaat duren.

Badr was veel duidelijker: ,,Het zullen er geen vier zijn…”

Meer DenD