Heftig gerucht over Tristan uit Op Zoek Naar: ‘Geslagen en gewurgd’

Heeft Tristian iemand gewurgd?|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaat een heftig gerucht rond over Tristan van der Lingen, bekend uit het programma ‘Op Zoek Naar’. Onder een fragment van de halve finale heeft iemand een bizar verhaal over Tristan gedeeld. ,,Hij moet gecanceld worden.”

In het programma ‘Op Zoek Naar’ worden de twee nieuwe hoofdrolspelers van de musical ‘Grease’ gezocht. Op het YouTube-kanaal van AvroTros worden de optredens van de kandidaten van het gedeeld. Ook het optreden van Tristan van der Lingen van de halve finale is te zien. En hoewel Tristan op een hoop complimenten kon rekenen, verscheen er ook een bizar verhaal onder de YouTube-video.

‘Gevaar’

,,Tristan van der Lingen heeft vorige week een student van Fontys Hogeschool voor de Kunsten in elkaar geslagen en diverse minuten geprobeerd te wurgen. Deze man heeft zichzelf niet onder controle en is een gevaar voor mensen om zich heen. Ik vind het ongelooflijk dat deze persoon onderdeel mag zijn van ‘Op zoek naar’. Cancel Tristan van der Lingen”, schrijft iemand in een reactie. Het is niet duidelijk of het gerucht waar is, maar het is wel bekend dat Tristan deze studie volgt. Volgens juicekanaal Realityfbi is de reactie inmiddels verwijderd. Het kanaal vraagt volgers om hulp. ,,Voor een onderzoekje: is er iemand die dit voorval heeft zien gebeuren?”

Tags

BizarGeruchtHeftigOp Zoek NAarTristan van der Lingen

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie