Heftig nieuws voor Tanja Jess

Heftig nieuws voor Tanja Jess
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Verdrietig nieuws voor Tanja Jess: de actrice laat weten dat haar vader begin deze maand is overleden. Op Instagram deelt ze een heftige post. ,,Lieve papa, wat ga ik jou missen. Jouw hand in de mijne”, schrijft ze bij een foto waarop ze de hand van haar vader vast heeft.

Haar vader, Jochem Jess, is op 2 oktober overleden in Eindhoven. In haar column voor Margriet schrijft ze over het afscheid. ,,Gisteren hebben we afscheid genomen van mijn vader. Ik heb nu geen papa meer”, begint ze haar column. Terwijl de wereld doorgaat alsof er niets gebeurd is, vraagt Tanja zich af hoe ze door moet.

Jess kan op veel steun van haar collega’s rekenen. Onder meer Wendy van Dijk, Jim Bakkum en Nicolette van Dam reageren onder het bericht.

Pittige tijd

Tanja Jess en haar man Charly Luske hebben een pittige tijd achter de rug, mede door het uitlekken van seksueel getinte berichten van Luske aan een andere vrouw. De actrice is erg openhartig over de huwelijkscrisis waarin ze zich bevinden. Zo deed ze afgelopen zomer een veelbesproken uitspraak in het tijdschrift Beau Monde, wat voor veel ophef en negatieve reacties zorgden. In het gesprek vertelde Jess al over haar ernstig zieke vader, die leed aan uitgezaaide kanker. ,,We hadden nogal wat op ons bord de laatste jaren”, liet Jess toen weten.

Tags

CHARLY LUSKEOVERLEDENTANJA JESS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck