HEFTIG veiligheidsmaatregel Akwasi

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Na het intimideren van journalist Hans van der Steeg tijdens een interview vanuit de EO is Akwasi weer behoorlijk in opspraak. De ‘woordkunstenaar’ heeft nu vele bekende Nederlanders tegen zich in het harnas gejaagd. Er is zelfs een heftig veiligheidsmaatregel getroffen door de rapper.

Afgeschermd

Zo meldt de site BekendeBuren dat Akwasi zich heeft laten afschermen in het Openbaar Kadaster. Zo kan niemand opzoeken welk/hoeveel onroerend goed de persoon in kwestie in zijn/haar bezit heeft. Alleen personen die bedreigd worden of een hoog persoonlijk risico lopen kunnen worden afgeschermd.

Doodzwijgen

Wanneer de genoemde maatregel is getroffen is niet duidelijk. Op steun van een aantal bekende Nederlanders hoeft Akwasi in ieder geval niet meer te rekenen. Misdaadjournalist John van den Heuvel sprak in RTL Boulevard over doodzwijgen: ,,Het is schandalig. Die man mag toch nooit meer op deze manier geïnterviewd worden? Zwijg hem dood. En zo’n man wil een publieke omroep gaan oprichten? Ik vind het te schandalig voor woorden.”

Reactie NPO

Showkenner Bart Ettekoven vertelde in Shownieuws over de toekomst van Omroep Zwart. Akwasi is de bekende man achter deze nieuwe omroep, die nog volop in ontwikkeling is. ,,We hebben even met de NPO gebeld en die zeggen eigenlijk dat het er los van staat. Zij zeggen: ‘Het een heeft niet met het ander te maken. Wij gaan dadelijk het plan beoordelen wat Akwasi gaat indienen. Daar staat dit incident eigenlijk los van.”

Tags

AKWASIHANS VAN DER STEEG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck