Heftige beelden! Acteur Raymi Sambo slaat vrouw in elkaar

Raymi Sambo
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Acteur Raymi Sambo kreeg op oudejaarsavond ruzie met een vrouw. Het bleef niet bij bekvechten, want op beelden is te zien hoe de acteur, bekend van All Stars, Zoop en Spangas, de vrouw in elkaar slaat.

Blauwe ogen

In een café in de Amsterdamse wijk IJburg ging het mis. Sambo en de vrouw kregen een discussie buiten op het terras. Op beelden van Shownieuws is te zien dat de twee eerst praten, maar de acteur vervolgens uithaalt en de vrouw hard in het gezicht slaat. De vrouw liep twee blauwe ogen, een lichte hersenschudding en een mogelijk gebroken neus op en is na de vechtpartij naar het ziekenhuis gegaan. Ze laat aan Shownieuws weten aangifte te doen en vertelt wat er aan de vechtpartij vooraf ging. Volgens de vrouw stond zij buiten te kletsen met een vriend van Sambo, met wie hij op het feest was. ,,Die werd op een gegeven moment aangesproken door Raymi Sambo, die naar huis wilde. Wij drongen erop aan dat hij nog even bleef; het was immers gezellig. Er was even een discussie en toen liep ik naar hem toe. Ik zei alleen: ’Laten we 2020 leuk beginnen’. En toen kreeg ik die klap.”

‘Hele domme keus’

Inmiddels heet de acteur van zich laten horen en zijn kant van het verhaal verteld aan Shownieuws. ,,We waren allebei dronken. Dat soort dingen moet je gewoon uitpraten”, zegt hij in een telefonische reactie. ,,Het was gewoon een hele domme, niet doordachte keus. Ja, dus heel stom. Ik heb er echt spijt van.”

 

 

Tags

ACTEURFEESTRAYMI SAMBORUZIEVECHTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck