Heftige beelden overval Mark Gillis uitgezonden: ‘Daders in beeld’

Heftige beelden overval Mark Gillis uitgezonden
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Mark, de zoon van Peter Gillis, werd eind vorig jaar zwaar mishandeld bij een overval op vakantiepark Prinsenmeer. Het onderzoek naar de daders is nog steeds in volle gang en de politie kan wel wat hulp gebruiken. In de hoop dat iemand de daders herkent, worden de beelden uitgezonden op televisie.

Het is alweer even geleden dat Mark werd overvallen in zijn chalet op het vakantiepark van zijn vader, maar de daders zijn nog steeds niet opgepakt. Drie mannen namen Mark te grazen en bonden hem vast, waarop hij geslagen en geschopt werd. Ook gingen de criminelen op zoek naar geld en waardevolle spullen.

Bewakingsbeelden getoond

Het chalet is voorzien van bewakingscamera’s, die het moment hebben weten vast te leggen. Maar omdat de politie nog geen daders heeft kunnen aanwijzen, proberen ze het nu op een andere manier. Deze week zijn er beelden gemaakt bij het chalet waar Mark werd overvallen.

,,Er worden reconstructie- en bewakingsbeelden getoond waarop ook de daders te zien zijn”, meldt Peter Gillis op Instagram. De beelden worden maandag getoond op Omroep Brabant in de hoop dat iemand de mannen herkent. ,,Met jullie hulp hopen we ze te vinden. Ook vertelt Mark zelf over die vreselijke nacht van 6 op 7 november.”

Slachtofferhulp

Mark heeft na de overval zijn leven weer opgepakt, maar hij kan niet rusten tot de daders zijn gevonden. Eerder vertelde hij al dat het mentaal steeds beter met hem gaat, maar nog wel vaak over zijn schouder kijkt. ,,Ik keek voorheen al over mijn schouder, maar de laatste tijd continu. Ik praat ook nog steeds met slachtofferhulp, want daar heb ik baat bij”, zei Mark in gesprek met het AD.

Tags

GILLISMARK GILLISOVERVALPETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck