Heftige geruchten over Timor Steffens: ‘Betast vrouwen op evenementen’

Timor loopt vrouwen aan te randen op Unilever evenement
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan heftige geruchten over Timor Steffens rond. Volgens Juicechannel heeft hij meerdere dames betast op evenementen. ,,Hij heeft meerdere waarschuwingen gekregen.”

Juicechannel heeft de afgelopen dagen meerdere verhalen over Timor ontvangen. Hij zou zich onder meer misdragen hebben op het evenement van Magnum. ,,Zo zou hij tijdens dit event meerdere vrouwen betast hebben”, schrijft het kanaal op Instagram. ,,Nadat hij werd gewaarschuwd door een van de vrouwen moest hij lachen en liep hij weg. Vervolgens kwam hij even later weer terug en ging hij haar uit het niets weer betasten.”

Betast

De beveiliging zou het hebben gezien en Timor zou vervolgens van het event zijn verwijderd. ,,Een bekende van Timor heeft tijdens het event gezegd dat Timor dit wel vaker doet als hij gedronken heeft en dat het dus niet veel voorstelt”, vervolgt het kanaal. ,,Maar hij is sowieso door een dame al gewaarschuwd dat ze het niet wilde hebben, en vervolgens komt hij terug om haar van achteren te gaan betasten. En zo zijn er nog een stuk of drie meiden die tijdens het event vervelend zijn benaderd door een handtastelijke Timor.”

Meer verhalen

Juicechannel krijgt al snel meer verhalen over Timor binnen. ,,Paar maanden geleden in Amsterdam op Old school mb was hij met Rico Verhoeven. Hier betaste hij ook mijn vriendin en deed lacherig erom!”, schrijft een volger in een bericht aan het kanaal. ,,Security hield hem wel in de gaten… Ik denk dat hij het vaker probeerde.”

Tags

JUICE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck