Heleen van Royen doet oproep aan familie Hazes: ‘Ik bied mij aan als mediator’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Heleen van Royen heeft een opmerkelijke oproep aan de familie Hazes gedaan. Roxeanne wil helemaal niets meer te maken hebben met haar moeder Rachel en heeft zich daarom zelfs teruggetrokken uit de Holland Zingt Hazes-concerten. ,,Ik bied mij aan als mediator”, aldus Heleen.

De documentaire van André Hazes werd gisteren in Vandaag Inside besproken. René van der Gijp is fan van de familie Hazes, terwijl Johan Derksen er niets van moet weten. ,,Zou Nederland niet een beetje klaar zijn met die hele familie Hazes?”, vraagt Johan zich af. ,,De zoon, de dochter en de vrouw, bij hen allemaal zit een steekje los.”

Mediator voor familie Hazes

Heleen van Royen, die gisteren te gast was in de uitzending, vindt het vooral zonde dat er zoveel ruzie binnen de familie is. Roxeanne en Rachel liggen al jarenlang met elkaar in de clinch en volgens Heleen moeten moeder en dochter de ruzie bijleggen.

Kennelijk ambieert Heleen naast haar carrière als schrijfster, ook een rol als mediator. ,,Ik zou heel graag willen bemiddelen. Bij deze bied ik mij aan als mediator voor de familie Hazes. Serieus”, aldus Heleen.

Voet bij stuk

Hoewel Johan zich afvraagt of Heleen wel de uitgelezen persoon daarvoor is, houdt Heleen voet bij stuk. ,,Ik heb zelf heel veel ervaring met gemankeerde gezinnen. Dus ik kan er heel goed over praten. Ik bied me echt aan. Oprecht”, zegt ze zelfverzekerd.

Documentaire

André kondigde gisteren aan dat zijn vijfdelige documentaireserie vanaf 20 oktober te zien is bij Videoland. ,,Twee jaar lang ben ik gevolgd in misschien wel de moeilijkste periode uit mijn leven”, schreef de zanger op Instagram. Hij vindt het dan ook heel spannend dat iedereen straks de documentaire kan bekijken. ,,Maar kan tegelijkertijd niet wachten om mijn ware verhaal eindelijk met jullie te delen.”

Tags

André HazesHazesHeleen van RoyenVandaag inside

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie