Heleen van Royen SNEERT naar Angela de Jong

Heleen haalt uit naar Angela
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Heleen van Royen was gisteren te gast in Vandaag Inside en kon het niet laten om een flinke sneer uit te delen aan Angela de Jong, die eigenlijk ook aan tafel zou zitten. Heleen heeft zich tijdens de kaarsrel van Johan Derksen mateloos geërgerd aan Angela. ,,Ze is in haar eigen mes gevallen!”

Heleen van Royen is absoluut geen fan van Angela de Jong. Tijdens de ophef rond Johan Derksen stoorde het haar enorm dat Angela de Jong riep dat ze bij de laatste uitzending van Vandaag Inside zat. ,,Het medialandschap is nu een stuk smaller en saaier geworden. Intussen danst Angela de Jong op alle mogelijke zenders op het graf van VI, kraaiend: ‘Ik was erbij! Ik was erbij! Zat bij de laatste uitzending!’ Wat een treurigheid”, twitterde Heleen net nadat bekend werd dat het programma stopte.

In eigen mes gevallen

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp keerden gisteren weer terug met Vandaag Inside. Heleen van Royen schoof aan tafel bij de VI-heren. Kijkers vroegen zich af waar Angela de Jong was, omdat ook zij zou aanschuiven. ,,Die wilde wel komen. Die zou ook wel komen. Maar toen liet ze weten: nee, ik moet er een column over schrijven”, legde Wilfred uit.

Toen de heren over Angela begonnen, kon Heleen het niet laten om nog een flinke sneer uit te delen. ,,Ze was voortdurend aan het roepen dat jullie in je eigen mes aan het vallen waren. Maar als er iemand in haar eigen mes valt, dan is het Angela de Jong”, zei ze stellig. ,,Nog even een kleine sneer aan het einde?”, reageerde Wilfred Genee verbaasd.

‘Irritante’ Angela de Jong

,,Ja dat vind ik wel”, antwoordde Heleen. ,,Zij is recensent, maar ze is ook áltijd op tv. Dat is net alsof ik een boek schrijf en dan ga ik het zelf recenseren, van: dit is een fantastisch boek! Dit is een historisch boek! Het is een beetje gek. Het is één van de twee. Je recenseert over iets of je zit in iets. Allebei is een beetje gek. Dan val je in je eigen mes.”

Kijkers kunnen zich wel vinden in de pittige uitspraken van Heleen. ,,Helemaal gelijk over die irritante Angela de Jong”, schrijft een kijker. En een ander: ,,Geweldig! Angela de Jong valt in haar eigen mes.”

Tags

ANGELA DE JONGHELEEN VAN ROYENJOHAN DERKSENRENE VAN DER GIJPSNEERVANDAAG INSIDEVIWILFRED GENEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck