Hélène Hendriks niet gediend van kritiek RTL Boulevard

Helene Hendriks boos op RTL
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hélène Hendriks heeft felle kritiek gekregen van RTL Boulevard. Volgens het programma laat de presentatrice de redactie van HLF8 keihard vallen. Hélène is niet gediend van deze kritiek.

Hélène was vrijdagavond te gast in Vandaag Inside waar ze op enige kritiek van Johan Derksen kon rekenen. Hij liet weten wat hij van haar talkshow HLF8 vindt.

‘Hélène laat redactie keihard vallen’

,,Het is echt hopeloos dat programma. En dat ligt aan de eindredactie en de redactie, die falen hopeloos. Het is het kijken ook niet waard”, zei Johan. Hélène begon te lachen en zei dat ze niet álles slecht vindt, maar de mening van Johan wel begrijpt.

En dat zorgde voor de nodige ophef. ‘Hélène Hendriks laat redactie HLF8 keihard vallen’, kopte RTL Boulevard. Volgens het programma had Hélène moeten opkomen voor haar redactie. ,,Maandag zit ze er weer geloof ik, dus ik denk dat ze heel veel gebak en heel veel bloemen mee gaat nemen om de boel een beetje te lijmen”, zei Rob Goossens.

Niet gediend van kritiek

Hélène is kennelijk niet gediend van de kritiek van RTL Boulevard. ,,Voor de duidelijkheid: als presentator ben je altijd onderdeel van de redactie”, schrijft ze op Twitter. ,,Dus kritiek op redactie is ook kritiek op mij en daar is niks mis mee. We zijn niet van suiker hé! Gewoon tot je nemen, proberen te verbeteren en geen l*lverhalen ophangen, maar realistisch blijven.”

De presentatrice wordt enorm gesteund door haar volgers. ,,Precies Hélène, het is altijd positief om op deze manier met feedback om te gaan. Je doet het goed, ik vind de gasten niet altijd even leuk maar jouw presentatie is prima”, zo reageert iemand.

Tags

HÉLÈNE HENDRIKSHLF8JOHAN DERKSENKRITIEKROB GOOSSENSRTL BOULEVARDVANDAAG INSIDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie