Hélène Hendriks viert drie verjaardagen!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Hélène Hendriks viert vandaag niet alleen haar eigen 43ste verjaardag, maar ook die van haar drielingzussen Judith en Claire. Het is de eerste verjaardag zonder papa.

We leerden Hélène Hendriks kennen door haar optredens  in De wereld draait door, Café Hendriks & Genee en 6 Inside en nog steeds schuift ze regelmatig aan bij Vandaag Inside. Deze zomer presenteert ze Oranjezomer. Hélène is enorm populair, ook vanwege haar looks.

Zo staat ze in de FHM500, het magazine met de erelijst van de 500 mooiste vrouwen van ons land. Alleen staat ze sinds dit jaar niet meer in de tophonderd. Ze merkte gekscherend op:
„Ik ga meteen naar de plastisch chirurg.”

Hechte familieband

Het echte drama dit jaar was het overlijden in april van haar vader op 77-jarige leeftijd. Hélène liet weten: „Hij had zoveel pijn dat wij allemaal blij waren dat hij rust heeft gevonden. Als familie hebben we veel steun aan elkaar.” Dat de familieband hecht is, benadrukte zus Claire al eerder: „We zijn heel trots op elkaar en we gunnen elkaar eigenlijk alles.” Dat Hélène volop in de schijnwerpers staat, wekt bij haar zussen geen jaloezie op. Claire: „Als ik op straat met haar loop, wil iedereen op de foto of een handtekening. Niet van mij als wereldkampioen (zaalhockey), maar van mijn zus als tv-ster.”

Tags

HÉLÈNE HENDRIKS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck