Henk Krol over opening hotel

Henk Krol
Door: Lies Jansen
03-05-2021

Henk Krol en zijn partner hebben een intens weekend achter de rug. Zo was het tijd voor de opening van hun nieuwe hotel. De opening was volgens het voormalig Tweede Kamerlid een ‘gekkenhuis’.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Gekkenhuis’

Aan NU.nl laat Henk Krol weten dat de eerste dag een ‘gekkenhuis’ was. Het klein hotel in de buurt van Eindhoven bestaat uit veertien themakamers, waaronder een ‘Eerste Kamer’ en ‘Tweede Kamer’. ,,Je denkt dat je alles goed hebt geregeld”, begint Henk over zijn eerste dag als gastheer. Maar dit bleek toch nog niet helemaal het geval. ,,Toen we de bedden wilden gaan opmaken voor de eerste gasten, bleek het linnengoed niet te zijn opgehaald en dus nog vies. Het verschonen van het beddengoed liep drie uur vertraging op, maar alles is goed gekomen.”

Punt van aandacht

Er was niet alleen sprake van gedoe met het linnengoed. Zo bleek toiletpapier en de planning voor zowel het inchecken als het ontbijt nog een punt van aandacht. Henk geeft dan ook aan dat het eerste weekend een sprong in het diepe was. Veel tijd gehad om in te werken had het stel niet. De oud-politicus wilde zich niet te veel opdringen aan de vorige eigenaren. 

‘Feestje’

Voor nu vindt Henk het hotel en zijn nieuw carrière nog ‘een feestje’. ,, De gasten zijn zo leuk en geven zoveel positieve reacties”, legt Henk uit. 

Meer DenD