Henk neemt belangrijke stap in relatie

MAFS
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Henk, die in Married at First Sight trouwde met de Haagse Chantal en vervolgens van haar scheidde, is gelukkig met zijn nieuwe vriendin. Zó gelukkig, dat ze nu de volgende stap in hun relatie zetten.

‘Wie maakt me los?’

,,Na acht maanden hebben we elkaar goed leren kennen”, vertelt Henk aan RTL Boulevard. ,,We hebben ontdekt dat we het wel tijd vonden worden om de volgende stap te zetten.” Henk plaats daarna een foto van zichzelf bij zijn huis waar een ’te koop-bord’ bij staat. ,,Wie maakt me los”, schrijft hij erbij. ,, Omdat de kinderen daar op school zitten, is het een logische keuze dat ik bij haar intrek. Mijn dochter Deveny gaat ook samenwonen, dus er is voor mij geen reden om mijn huis aan te houden.”

Henk heeft de link van Funda gedeeld op zijn Instagram. Het gaat om een tussenwoning in Boxtel die voor 287.000 euro te koop staat. De toekomstige koper gaat wonen in het huis dat in 1982 gebouwd is en vijf kamers telt. Het perceel is 180 vierkante meter groot en er is 115 vierkante meter woonoppervlakte.

https://www.instagram.com/p/CCOHanlh3jZ/


Tags

CHANTALHENK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck