Henny Huisman begraaft strijdbijl: ‘Ik ga Marco bellen’

Henny Huisman
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na alle narigheid die Henny Huisman over Marco Borsato heeft gezegd, wil hij nu tóch vrede sluiten. ,,Ik ga het goedmaken met Marco.”

Nog geen excuses

Henny Huisman heeft in zijn boek een heel hoofdstuk gewijd aan het verraad van Marco Borsato. En vervolgens kwam er nog een hele reeks aan interviews over hoe erg hij Marco niet uit kan staan. Vrijwel elk blad, iedere kant en alle showrubrieken heeft hij te woord gestaan. Maar een week terug zei Henny dat hij er inmiddels spijt van heeft.

Maar zijn excuses aangeboden aan de zanger heeft Henny nog niet. ,,Ik ben nu aan zet. Hij deed vervelend tegen mij, zonder dat hij er misschien erg in had. Toen deed ik vervelend terug, maar ik moet hem vandaag of morgen bellen om te zeggen: Marco, we gaan het even helemaal uitpraten”, aldus Henny in weekblad Weekend. Hij hoopt nu toch dat ze samen de strijdbijl kunnen begraven.

Affaire met Maan

Hoewel de twee al twintig jaar ‘ruzie’ hebben, zegt Henny dat hij eigenlijk helemaal niet tegen ruzie kan. ,,Ik hou niet van ruzies. Ik wil ook niet dat het daar steeds over gaat”, zegt Henny, terwijl hij degene was die wekenlang alle media te woord heeft gestaan over de ‘ruzie’.

Henny had vooral veel te zeggen over de vele affaires die Marco heeft gehad. In het laatste interview met Nieuwe Revu ging hij volledig los over de vermeende affaire met zangeres Maan. Maar de negativiteit is nu écht klaar. ,,Zand erover, en alleen nog buiten de deur plássen.”

Tags

HENNY HUISMANMARCO BORSATOMARCO EN LEONTINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck