Henny Huisman breekt voet bij boksen, moet opnieuw leren lopen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Henny Huisman heeft een maand geleden zijn voet gebroken tijdens het boksen. De 72-jarige presentator zit de komende weken in een rolstoel en moet opnieuw leren lopen, laat hij weten aan De Telegraaf.

De breuk ontstond tijdens een boksles van zijn personal trainer, die Huisman afgelopen kerst cadeau kreeg van zijn dochter. “Uithalen, draaien, uithalen, draaien en zo verder. Dus ik geef hem een linkse directe, draai naar binnen en hoor vrijwel direct ‘krak'”, blikt Huisman terug tegenover de krant. In eerste instantie had hij niet door dat er iets ernstigs aan de hand was, want Huisman ging gewoon de hond uitlaten. Zijn vrouw Lia spoorde hem uiteindelijk aan om toch naar de huisarts te gaan. “Bleek ik gewoon wekenlang met een gebroken voet te hebben rondgelopen. Daarmee heb ik het zelfs alleen maar erger gemaakt.”

Eigenlijk zou Huisman nu op Bonaire zijn, waar hij een tweede huis heeft. Dat uitje ging niet door, omdat vliegen voor trombose kan zorgen. “Ik heb de orthopedisch chirurg nog gevraagd of er ook ‘gipsvluchten’ die kant op gaan, maar dat bleek niet het geval.” Over twee weken mag zijn gips eraf. Als de breuk dan niet voldoende geheeld is, moet er een schroef in. Huisman hoopt dat hij na zijn herstel alsnog snel naar Bonaire kan.

Toch vindt de presentator dat hij niet mag klagen. “Er zijn heel wat mensen in de Gazastrook die zo met mij willen ruilen, dus waar hebben we het eigenlijk over”, besluit hij.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck