Henny Huisman: ‘Gordon is écht onbetrouwbaar’

Door: Lola van Leeuwen
06-06-2021

Henny Huisman heeft het niet zo op Gordon. Hij vindt de zanger ‘écht onbetrouwbaar’ en laat aan Story weten waarom…

Sinds Henny Huisman zijn tv-carrière vaarwel heeft gezegd, heeft hij veel te roddelen over zijn ex-collega’s. Eerder had hij al de pik op Marco Borsato, en nu zijn Robert ten Brink en Gordon de klos.

‘Die bultrug’

,,Wie ik echt onbetrouwbaar vind, is Gordon.” zegt Huisman in zijn Story-interview. ,,Ik mocht optreden bij De Toppers en Gordon was een en al vriendelijkheid. Dat vond ik leuk, totdat hij een paar dagen later op de radio over mij sprak als ‘die bultrug’. Daar kan ik slecht tegen”, aldus de geïrriteerde Henny.

Dwars

Het zit Huisman nog steeds erg dwars dat Gordon in 2014 achter zijn rug om praatte. ,,In iemands gezicht aardig doen en daarna zo uithalen. Dan ben je heel onbetrouwbaar. Ik snap ook wel dat hij met iedereen ruzie heeft.”

Meer DenD