Henny over affaires Marco: ‘Er zijn er nog meer’

Henny Huisman
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Henny Huisman zit al jaren in het showbizzvak en weet veel geheimen van bekende Nederlanders. Zo weet hij ook meer van de affaires van Marco Borsato, geeft de 68-jarige presentator toe.

Meerdere affaires

Iris Hond, een werkneemster van hem en zelfs over Maan wordt gezegd dat Marco Borsato daar het bed mee heeft gedeeld. Al die verhalen kwamen afgelopen maanden uit en dat heeft een grote impact gehad op het leven van Marco. Eerst kondigde hij aan dat hij even pauze wilde en zich terugtrok, maar niet lang daarna maakte hij en Leontine bekend na meer dan twintig jaar samen te zijn geweest uit elkaar te gaan.

‘Het ideaalbeeld is weg’

Henny weet dat de affaires die verschillende bladen ontdekt hebben, niet alle affaires zijn die Marco heeft gehad. Dat vertelt hij aan weekblad Weekend: ,,Ja, er komt nog meer aan. Ik weet van alles, al heel lang, maar wat moest ik tegen Marco zeggen? Doe niet? Dan zou hij denken: waar bemoei je je mee?” Henny denkt dat niet alleen het huwelijk van Marco veel te lijden heeft onder de onthullingen, maar ook zijn carrière als zanger: ,,Het ideaalbeeld is weg. En teksten van zijn liedjes slaan op zijn eigen situatie, zoals Dromen Zijn Bedrog. Marco gaat de geschiedenis in als een hartstikke goede zanger, maar wel een vreemdganger.”

Tags

AFFAIRESHENNY HUISMANIRIS HONDLEONTINEMAANMARCO BORSATOSCHEIDING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck