Het diva-gedrag van Glennis: ‘Verschil met Máxima’

Glennis Grace gedraagt zich als een diva
Door: Charlotte Wijnen
06-07-2022

Glennis doet hard haar best om het goed te maken met de bewoners in de Jordaan. Ze laat weten dat ze de mensen op straat altijd netjes groet. De opmerking zorgt voor een stortvloed aan negatieve reacties van buurtbewoners. ,,Deze vrouw is verre van netjes!”

Glennis wordt sinds het incident met de nek aangekeken in de Jordaan, maar wil het nu goedmaken met de bewoners. ,,Ik loop mijn huis uit en ik zeg altijd goedemorgen tegen de eerste persoon die ik tegenkom op straat, ook al ken ik je niet”, vertelt ze in Instagram Stories. ,,Dat vind ik gewoon netjes.”

‘Alsof ik voetjesvolk was voor haar’

Maar volgens een werknemer van de Bijenkorf gedraagt Glennis zich helemaal niet netjes tegenover andere mensen.

,,Toen ik in de Bijenkorf werkte liep ze daar weleens doorheen in de ochtend. En dan moest ik altijd netjes alle voorbijlopende mensen groeten. En dat deed ik heel vriendelijk”, aldus de werknemer in gesprek met Juicechannel. ,,Zo ook bij haar. Ze rolde met haar ogen, zuchtte heel diep en zei: ‘Eh ja nou vooruit goedemorgen’. En ze was de enige klant die voorbij liep.”

De werknemer voelde zich genegeerd en voor schut staan tegenover haar collega’s. ,,Alsof ik voetjesvolk was voor haar. Word zo weer boos als ik dit hoor. Ze zegt netjes iedereen die voorbij loopt gedag ammehoela.”

‘Uitschot der uitschotten’

Een andere bron beaamt dit. ,,Die vrouw is echt uitschot der uitschotten. Zo ook in de Louis Vuitton winkel. Die zeiden haar netjes gedag, maar zij was hardop, bijna luidkeels, aan het klagen waarom zij niet gelijk geholpen werd”, vertelt de bron. Hetzelfde gebeurde in een winkel in de P.C. Hooftstraat. ,,Ze is echt verre van netjes”, zegt een andere bron. ,,Onbeschoft was ze, gooide met kleren.”

Enorm verschil met Máxima

Ook zou Glennis zich niet hebben kunnen gedragen in een museum. ,,Ik heb een tijd lang in een museum gewerkt en als er een ‘vip’ kwam dan wist je dat als Jamai of Glennis Grace er was je echt slecht werd behandeld”, vertelt iemand in gesprek met RealityFbi. ,,Verwaand, niet aankijken en doen alsof de vloer van jou is.”

Volgens de werknemer is het een wereld van verschil met hoe koningin Máxima zich gedraagt. ,,Toen Máxima kwam of één van de prinsessen waren ze altijd super beleefd. Máxima had zelfs nog geknutseld met een Amerikaanse toerist.”

Meer DenD