Het geheime dossier van Adele

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jessie Baltus

Adele heeft ervoor gezorgd dat de details rondom haar scheiding van Simon Konecki geheim blijven. Ze heeft hiervoor een akkoord gekregen bij een rechtbank in Los Angeles, schrijft De Telegraaf.

Voogdij Angelo (7)

Er zal door inspanningen van de zangeres niets naar buiten komen rondom de financiën, verkopen of andere informatie van de scheiding, zo melden Britse media volgens De Telegraaf. Simon en Adele zouden de voogdij over hun zoon Angelo (7) verdelen. Een bron laat weten aan The Sun: ,,Hollywood-scheidingen kunnen jaren voortslepen als een eindeloos gevecht. Adele en Simon willen dat absoluut niet. Omwille van hun zoon doen ze hun uiterste best om de scheiding zoveel mogelijk achter de schermen te houden en hun problemen op te lossen.”

160 miljoen euro

Ook over de verdeling van het enorme fortuin van Adele zal dus niets naar buiten komen. De zangeres is naar verluidt namelijk goed voor een slordige 160 miljoen euro. Precies een jaar geleden kwam naar buiten dat Adele en Simon niet langer een stel waren. Een paar maanden geleden kwam de zangeres nog in het nieuws omdat ze zo was afgevallen, dit zou een gevolg zijn van haar scheiding.

Tags

ADELEAFGEVALLENLOS ANGELESSCHEIDINGSIMON KONECKIVOOGDIJ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck