Het is Moederdag!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Het is de tweede zondag van mei. Dat betekent Moederdag! Nederland geniet van deze nogal warme dag en viert massaal het moederschap. Zo ook bekend Nederland. Bekijk hier hoe de BN’ers stilstaan bij Moederdag.

Jan Smit zet op deze dag zijn vrouw Liza in het zonnetje. De zanger geeft aan door haar te beseffen dat moeders de belangrijkste personen zijn op deze wereld.

Patty Brard heeft geen woorden nodig op deze Moederdag. Zij toont haar liefde voor haar moeder met hartjes en een foto.

Wie zich als moeder gezegend voelt is Lieke van Lexmond. ,,Laten we onze taak als moeder heel serieus nemen en onze kinderen altijd laten voelen wat liefde is, zonder te oordelen”, legt Lieke uit.

Voor Kim Kötter is het de eerste Moederdag als moeder van drie kinderen. Kim bedankt niet alleen haar kinderen en alle andere moeders, ook is ze enorm dankbaar voor haar man Jaap Reesema. ,,De beste papa op aarde”, aldus Kim.

Roel van Velzen geeft aan gemengde gevoelens te hebben op een dag als deze. Gemengde gevoelens jegens sociale media. ,,Omdat ik ook weet hoe confronterend het voor sommige mensen kan zijn die hun moeder bijvoorbeeld zijn kwijtgeraakt, niet meer spreken of iets anders hebben meegemaakt waardoor deze dag ook pijnlijk kan zijn”, legt van Velzen uit. Maar ook Roel is enorm dankbaar voor zijn moeder en alle andere moeders op deze wereld.

Froukje de Both bedankt haar dochter. ,,Door jou werd ik moeder en daar ben ik zo dankbaar voor, mooiste (en soms meest confronterende) wat er is.” Froukje runt ‘hotel Mama’ nog altijd met liefde, zelfs in deze puberfase.

Net als enkele andere bn’ers bedankt ook Edwin Smulders zijn vrouw. Volgens Edwin weet Anouk Smulders de moederrol geweldig te vervullen.

De vriend van Roxeanne Hazes geeft aan dat Rox trots mag zijn op de moeder die ze is.

Soundos el Ahmadi deelt een glamoureuze foto van haar en haar moeder.

Voor Sylvie Meis is moederschap, ‘het grootste cadeau op aarde’.

,,Nergens smaakt het beter dan bij mijn moeder”, is Daphne Deckers van mening. Zij staat stil bij de kookkunsten van haar moeder.

Dan zijn er ook nog ‘hondenmama’s’. Monique Westenberg staat stil bij de ‘hondenmama’ die ze is en bedankt haar overleden hond Doenya. ,,Door jou werd ik voor het eerst mama, hondenmama! Ik leerde wat het is om verantwoordelijk te zijn en wat onvoorwaardelijke liefde is”, aldus Monique.

Nicolette van Dam noemt haar en haar moeder ‘onafscheidelijk’. Voor Nicolette is haar moeder haar alles en haar beste vriendin.

Miljuschka Witzenhausen werd als moeder enorm in de watten gelegd door haar kinderen. Dochter Felina kon zelfs niet slapen door de zenuwen voor Moederdag. ,,Felina kon niet slapen van de verheuging op vandaag. Rembrandt was al om 5 uur wakker van de opwinding”, aldus Miljuschka.

Tags

MOEDERDAG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck