‘Het is weer aan tussen André en Monique’

Het is weer aan tussen André en Monique
Door: Charlotte Wijnen
20-01-2022

André Hazes zou na de breuk met Anne Rose momenteel weer bij Monique Westenberg verblijven. De twee zoeken niet alleen toenadering tot elkaar, maar zouden zelfs alweer een relatie hebben. Eind goed, al goed?

Verschillende juicekanalen meldden afgelopen weekend op Instagram dat de auto van André voor de deur van zijn ex Monique stond. En volgens Yvonne Coldeweijer is André nog stééds bij zijn ex. Of is Monique inmiddels geen ex meer?

Deur wagenwijd open

Het was nog maar net bekend dat André zijn hart had verloren aan Anne Rose of de zanger had de relatie alweer beeïndigd. Hij woonde op dat moment bij Anne Rose thuis. En omdat hij ruzie zou hebben met zijn moeder, zou hij ook daar vermoedelijk even niet welkom zijn. André zou zijn spullen hebben gepakt en naar Monique zijn gegaan.

Daarmee werd duidelijk dat de deur van Monique nog altijd wagenwijd openstaat voor André. Volgens Yvonne Coldeweijer was de zanger niet alleen het hele weekend bij Monique thuis, maar de rest van deze week ook.

Geheim

,,Hij wil het officieel weer gaan proberen met Moon”, meldt Coldeweijer op Instagram. ,,Zij ook met hem. Ze houden het nog zoveel mogelijk geheim, dus hun omgeving mag dit nog niet weten.”

André zou tegen Anne Rose hebben gezegd dat hij het ‘rustig aan wil doen’. ,,Dus zij denkt dat het nog steeds een soort van ‘aan’ is”, meldt Coldeweijer. En dat terwijl de zanger tegen anderen zegt dat het wél uit is.

Meer DenD