Het liefdesverdriet van Willemijn Veenhoven

Willemijn Veenhoven
Door: Tanja Brouwer
15-01-2020

Over het liefdesleven van Eva Jinek is al veel geschreven, maar van de nieuwe talkshowhosts van Op1 is maar weinig bekend. Tijd om daar verandering in te brengen. Helaas deelt Willemijn Veenhoven niet het liefdesgeluk van Eva Jinek. Van nature nuchter Op het lichaam van Willemijn Veenhoven stond een tattoo van een gekko met daarin

Over het liefdesleven van Eva Jinek is al veel geschreven, maar van de nieuwe talkshowhosts van Op1 is maar weinig bekend. Tijd om daar verandering in te brengen. Helaas deelt Willemijn Veenhoven niet het liefdesgeluk van Eva Jinek.

Van nature nuchter

Op het lichaam van Willemijn Veenhoven stond een tattoo van een gekko met daarin de naam Armand. Ooit was hij haar grootste liefde, maar dan kwam later verandering in, tot groot verdriet van Willemijn. Haar man ging namelijk vreemd. Toch kijkt ze er niet heel slecht op terug. ,,Ik ben van nature nogal nuchter. Wat kon ik eraan doen? Ik was totaal overdonderd, omdat we het goed hadden. Vrienden zeiden altijd: ‘Jullie zijn het perfecte stel.’ Kennelijk niet. Ik ben wel blij dat hij nog steeds bij de vrouw is waar hij verliefd op werd, anders was het voor niks geweest”, zegt ze tegen The Post Online.

In datzelfde interview laat ze weten de tatoeage misschien te laten verwijderen. Armand had ook haar naam laten tatoeëren, maar dan nog veel groter. Wie weet staat er bij de man nog wel WILLEMIJN op zijn schouder.

 

 

 

 

Alles uit de DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen