‘HIER gaan Maxime en Leroy trouwen’

Trouwlocatie Maxime en Leroy
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Deze zomer zullen Maxime Meiland en haar grote liefde Leroy Molkenboer elkaar het ja-woord geven. Direct na het bekend worden van de verloving begon het speculeren over waar de speciale dag plaats gaat vinden. En hoewel Maxime de bruiloft klein en simpel wilde houden, gaat ze volgens ingewijden trouwen op één van de meest romantische locaties in Nederland.

Maxime wachtte al geruime tijd op een huwelijksaanzoek en kan dan ook niet wachten tot de grote dag is aangebroken. Eerder vertelde ze dat ze de bruiloft klein en simpel wil houden. ,,Ik denk dat ik het klein wil houden. Ik heb niet heel veel familie en een beperkte vriendengroep, maar klein trouwen heeft sowieso mijn voorkeur”, zei ze in gesprek met Weekblad Weekend.

‘Romantischer kan haast niet’

Ook liet ze al wat los over de locatie van de bruiloft. ,,Papa zei: ‘Waarom doen jullie het niet in het buitenland?’ Maar dat vind ik allemaal zo’n gedoe. Dan denk ik: nee joh! Ik zou gewoon ergens hier in de buurt willen trouwen in een leuk kasteeltje.”

Het nieuws van de verloving ging als een lopend vuurtje door de omgeving. Een ingewijde denkt te weten over welke locatie Maxime het heeft. ,,Ze gaan hoogstwaarschijnlijk trouwen in Santpoort-Noord, bij Landgoed Duin & Kruidberg”, onthult de bron in Weekend. ,,Een prachtige authentieke locatie, romantischer kan haast niet. Je kunt er heel mooi buiten in de tuin trouwen.”

Al wezen kijken

Het gerucht gaat zelfs rond dat Maxime en Leroy er samen met Martien en Erica al zijn wezen kijken. Dat het stel voor deze locatie zou hebben gekozen is echter ook geen verrassing, want de familie houdt van deze klassieke stijl.

Bekijk hier de locatie

Tags

AANZOEKBRUILOFTLEROY MOLKENBOERMAXIME MEILANDONTHULDONTHULLINGTROUWENTROUWERIJ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck