‘Hier gaat Yolanthe zonder Wesley wonen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het hoge woord is eruit: Wesley en Yolanthe gaan uit elkaar. Hoewel er van een scheiding nog niet gesproken is, lijkt het er wel op dat ze gescheiden gaan leven. Volgens geruchten verhuist Yolanthe namelijk terug naar Nederland terwijl Wesley in Qatar blijft.

Amsterdam

,,Op dit moment is Yolanthe Sneijder-Cabau in Thailand voor de opnames van Temptation Island VIPS. Het meest logische is natuurlijk dat Yolanthe ervoor kiest om in de schoot van haar familie terug te keren”, schrijft Bekendeburen. Als ze echt terug naar Nederland gaat, is de kans groot dat ze intrekt in het appartement in Amsterdam dat zij vorig jaar al huurde. Destijds verbleef ze er bijna nooit, maar ze vond het handig om het appartement aan te houden. Haar zwangere zus Xelly woont maar vijf minuten lopen van de woning, en ook moet Yolanthe vaak in Nederland zijn voor haar werk als presentatrice en actrice.

Toen Wesley en Yolanthe hun huizen in Amsterdam, Volendam en Vleuten verkochten, hadden ze geen optrekje meer in Nederland.

Zoontje

Op dit moment is de grote vraag natuurlijk waar Xess Xava, het driejarige zoontje van Yolanthe en Wesley, gaat wonen. Het jongetje is in zijn leven al veel verhuisd, en moet bijna naar de basisschool. Een vaste verblijfplaats zal voor Xess Xava dan wel prettig zijn. De presentatrice droomde altijd over een broertje of zusje voor Xess Xava, maar helaas lijkt dat er voorlopig niet in te zitten. Toch lijkt er nog hoop, want het woord ‘scheiding’ willen zowel Yolanthe als Wesley niet gebruiken.

Tags

CABAUKINDERENSCHEIDINGSNEIJDERVERHUIZENWESLEYXESS XAVAYOLANTHEZOONTJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck