Hier krijgen André en Sarah ‘mediatraining’ in Spanje

In deze kliniek krijgen André en Sarah 'mediatraining'
Door: Charlotte Wijnen
15-09-2021

Onlangs kwam naar buiten dat Sarah van Soelen momenteel in een kliniek in Spanje verblijft waar ze aan de hand van therapie om leert gaan met alle media-aandacht. En hoewel er wat twijfels daarover bestaan, bevestigde de familie van Sarah dit zelf.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Al twee jaar clean

Sarah nam afgelopen week het vliegtuig naar Spanje, waar ze nog even zal verblijven. Ze werd daar in haar eentje gespot, wat meteen zorgde voor wat ophef. Zo werd er gelijk gedacht dat Sarah naar een afkickkliniek ging.

Maar de familie van Sarah liet aan Shownieuws weten dat ze naar Spanje is vertrokken voor een mediatraining. ,,Sarah is al twee jaar clean en dat is iets waar ze nog elke dag aan werkt en dat gaat heel goed. Ze zit nu in Spanje op een plek waar mensen komen met een burn-out of als het gewoon allemaal even te veel is. Sarah zit daar om even op adem te komen en om middels therapie de juiste handvaten te krijgen om met alle aandacht om te gaan”, aldus de familie.

André ook naar Spanje?

In de burn-out kliniek waar Sarah momenteel is, leert ze hoe ze alle drukte moet managen en waar ze haar prioriteiten moet hebben. De kliniek bevindt zich in Alicante en bestaat uit intensieve begeleiding en ondersteuning. De kliniek staat hoog aangeschreven en is van alle behoeften voorzien.

In de kliniek leert Sarah ook bijvoorbeeld hoe ze lelijke berichten moet negeren. Sinds ze samen is met André, krijgt Sarah veel negativiteit over zich heen. Vermoedelijk veel meer dan ze in eerste instantie had verwacht.

Normaalgesproken is het stel zeer actief op social media en wordt vrijwel alles gedeeld. Maar sinds Sarah vertrokken is naar Spanje, is het niet alleen stiller op haar social media, maar ook op die van André. Zou André ook vertrokken zijn naar Spanje?

Meer DenD