HIER mixte Amalia in het geheim haar cocktails

Hier mixte Amalia in de zomer in het geheim cocktails
Door: Charlotte Wijnen
24-11-2021

Tijdens de zomervakanties had Amalia een bijbaantje bij een strandpaviljoen in Scheveningen. Ze werkte daar onder de schuilnaam Claire en maakte de lekkerste cocktails klaar. En dat deed ze bij déze beachclub…

Haar geheime plek

Amalia steekt graag de handen uit de mouwen. Tijdens de zomervakanties werkte ze bij een strandpaviljoen in Scheveningen achter de bar: Oase Beach Club. En hoewel eerder beweerd werd dat ze in de bediening werkte, werkte Amalia alleen binnen.

Overdag maakte ze kopjes koffie, en later op de dag de lekkerste cocktails. Uit het recent verschenen boek van Claudia de Breij werd duidelijk dat zij dol is op het maken van vrolijke mixdrankjes.

Oase Beach Club was echt haar geheime plek. Niemand herkende Amalia, omdat ze gebruikmaakte van de schuilnaam Claire. Ook droeg ze haar haren op een manier dat niemand haar herkende.

Bijbaantje voor Alexia?

Dat ze juist bij deze beachclub ging werken, kwam doordat de ouders van een vriendin de eigenaren zijn. Het leidde zelfs tot een avontuurtje met die vriendin. Samen bleven ze een nachtje slapen op het paviljoen en hadden de grootste lol.

Een grote brand gooide echter roet in het eten, maar inmiddels is de zaak weer opgeknapt. En in plaats van Amalia, heeft de zaak weer een nieuw bijzonder personeelslid. Volgens weekblad Story blijkt namelijk dat in juni van dit jaar ook Alexia op het paviljoen aan de slag was. Niet één, maar twee prinsessen die de handen uit de mouwen steken voor een extra zakcentje!

Meer DenD