Híer vieren Harry en Meghan vakantie zonder de kinderen

Harry en Meghan vieren alleen vakantie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prins Harry en Meghan Markle zijn wéér op vakantie zonder hun kinderen Archie en Lilibet. De twee genieten dit keer van zon, zee en strand op Saint Vincent en de Grenadines, een eilandengroep in de Caribische zee. Harry en Meghan verblijven in déze luxe accommodatie…

Op een foto die door een andere vakantieganger is gemaakt, is te zien hoe Harry en Meghan een winkel in de jachthaven verlaat. Volgens de bron heeft het stel de kinderen thuis gelaten. ,,Ze zijn echt samen op vakantie”, vertelt de bron aan Dailymail. ,,Ze zagen er gelukkig uit.”

Plek voor miljardairs

Harry en Meghan liepen vervolgens langs het water voordat ze aan boord gingen van een luxe boot om naar de noordkust van het eiland Canouan te varen. Het kleine eiland is slechts vijf kilometer breed, maar heeft de reputatie de plek te zijn waar ‘miljardairs naartoe gaan om aan miljonairs te ontsnappen’ vanwege de prachtige witte zandstranden en een handjevol luxe resorts.

Híer verblijven Harry en Meghan

Volgens Dailymail verblijven Harry en Meghan vermoedelijk in Soho Beach House. Een kamer in de luxe accommodatie kost zo’n 1200 dollar per nacht. De accommodatie ligt aan een wit zandstrand en serveert culinaire gerechten. Hoe lang het stel op vakantie gaat is niet bekend.

Hollywood-carrière

De afgelopen tijd is Meghan vaker weg zonder Archie en Lilibet. Ze is druk bezig om haar Hollywood-carrière nieuw leven in te blazen en slaapt geregeld in het Beverly Hills Hotel, op ruim 130 kilometer afstand van Montecito. Het talent-agentschap WME, waar Meghan onlangs heeft getekend, heeft drie kantoren in Beverly Hills en die liggen allemaal op ongeveer twee kilometer afstand van het hotel.

‘Harry wil naar Londen’

Harry zou zich absoluut niet kunnen vinden in het Hollywood-leventje van zijn vrouw. Hij zou zelfs weer willen vertrekken uit Amerika en een huis in Londen willen kopen. ,,Het sociale leven van prins Harry is de afgelopen tien jaar aanzienlijk veranderd”, vertelde entertainment-expert Mark Boardman in gesprek met OK!-magazine. ,,Hij lijkt afstand te hebben genomen van zijn studievrienden en heeft geen vaste verblijfplaats in Groot-Brittannië. Maar Londen is waar alle echte vrienden van Harry zijn. Iedereen die ze in Hollywood kennen, dat zijn niet zijn vrienden.”

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck