Hier vindt prinses Charlene steun na haar instorting

Hier vindt Charlene steun
Door: Lola van Leeuwen
08-09-2021

Prinses Charlène (43) heeft zware dagen achter de rug. Ze kreeg een mentale instorting toen de ex van haar man prins Albert ernstige beschuldigingen over haar uitte. De prinses moest zelfs naar het ziekenhuis worden gebracht. Ze vindt nu steun bij haar schoonzus…

,,Ze is nu aan het bijkomen met familie en vrienden”, vertelt schoonzus Chantell Wittstock een paar dagen na de ineenstorting aan het Duitse RTL. De echtgenoot van Charlène, prins Albert (63) en de zesjarige tweeling, prins Jacques en prinses Gabriella, kunnen niet zeggen of ze op dat moment in Ierland waren.

Zwak en kwetsbaar

Een andere bron, die erg close is met de familie, laat weten: ,,Ze bracht een nacht door in het ziekenhuis waar dokters haar evalueerden en werd toen vrijgelaten. Ze herstelt nu omringd door familie”, onthult YOU. ,,Ze is momenteel erg zwak en kwetsbaar door haar laatste operatie”, voegt de bron nog toe.

Huwelijksproblemen

Geruchten gaan dat haar langere verblijf in Zuid-Afrika voor problemen in haar 10-jarige huwelijk met Albert heeft gezorgd. Én dat ze niet van plan was terug te keren naar hem. ,,Deze geruchten zijn absoluut niet waar”, volgens de bron. ,,Charlene praat dagelijks met haar man en de tweeling. Zij zijn haar grootste supporters.”

Meer DenD