Hierom hebben Beau en Linda de Mol al twee jaar ruzie

Ruzie Linda en Beau
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Beau van Erven Dorens en Linda de Mol jarenlang goed bevriend met elkaar waren, spreken ze elkaar al twee jaar niet meer. En dat heeft allemaal te maken met déze ruzie…

Toen Linda de Mol naar Talpa vertrok, hoopte ze de RTL-programma’s ‘Oh, Wat Een Jaar!’ en ‘Weet Ik Veel’ mee te kunnen nemen, maar dat ging helaas niet door. Dit zorgde eerder al voor de nodige frictie tussen haar en Chantal Janzen, maar nu geeft ook Beau van Erven Dorens toe ruzie te hebben met Linda.

‘Nooit meer gesproken met Linda’

Beau en Linda waren jarenlang bevriend met elkaar, maar daar kwam plotseling een einde aan toen bekend werd dat Beau haar programma ‘Weet Ik Veel’ ging overnemen. Linda liet toen weten niet blij te zijn met het nieuws, vooral omdat Beau het haar had laten weten via een appje.

Twee jaar later hebben de twee hier nog steeds ruzie over, zo laat Beau weten in RTL Boulevard. ,,Ik heb Linda dus nooit meer gesproken over Weet Ik Veel nadat ik het over heb genomen, dus dat zegt wel dat het niet lekker zit.”

Overdreven

Beau vindt de reactie van Linda nog altijd overdreven en ziet het niet als ‘jatten’. ,,Ik ben gewoon presentator en ik maak dat programma. Dat is mijn werk en ik zie dat gewoon heel simpel. Ik zie het misschien veel simpeler dan het is, maar ik vind het jammer dat daar ruzie over is ontstaan.”

Tags

BEAUBEAU VAN ERVEN DORENSCHANTAL JANZENLINDA DE MOLRUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck