‘Hierom is André op Bridget afgeknapt’

Andre Hazes|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Volgens Bridget is de relatie tussen haar en André Hazes niet gelukt doordat ze allebei in een andere levensfase zitten en daarnaast omdat de druk van de media te groot wordt. Daaruit kan geconcludeerd worden dat het een gezamenlijke beslissing was op te splitten. Insiders weten dat dit anders ligt.

Roze bril ging af

De roze bril zou bij André al een tijd geleden af zijn gegaan. Nog voordat ze op vakantie gingen. De jonge zanger zou al bij de concerten Vrienden van Amstel LIVE hebben ontdekt dat hij en Bridget geen goede match zijn, want hij begon zich steeds erger te storen aan Bridget. ,,Dat was het moment waarop André zich eraan begon te storen dat zijn nieuwe vriendin zich zo opdrong. Het waren de dagen van De Vrienden van Amstel LIVE”, zegt een insider tegen De Telegraaf.

Bridget op podium

Bridget zou zich tijdens de concerten te veel hebben opgedrongen aan André en geprobeerd hebben om er ‘echt bij te horen’ in plaats van hem ruimte te gunnen. ,,Ze zijn daar met elkaar, het is vertrouwd en hij is one of the guys. Dat is een avond, en soms tot wat later, lol maken met elkaar, lachen en drinken en: ’tot morgen, pikkie!’ Op zulke avonden moet je André lekker z’n gang laten gaan, dat heeft hij nodig.” Bridget zou het zelf te leuk hebben gevonden om ook ‘one of the guys’ te zijn en te proberen in het middelpunt van de aandacht te staan. Heel anders hoe Monique zich gedroeg tijdens de concertreeks. ,,Bridget vond dat zelf veel te leuk, manifesteerde zich daar ook nogal en liep tot afgrijzen van een hoop mensen ook nog eens het podium op met een blad bier. Dat moet je niet dóen! Dat is zijn werk, zijn avond en zijn band.”

Bridget zei woensdag in de radioshow van Frank Dane op Radio538 dat ze veel liefdesverdriet heeft. Dit lijkt anders te zijn voor André, want hij verblijft naar verluidt weer in dezelfde villa als ex Monique en zijn zoontje.

Tags

afknapperAndré Hazesbreak-upBridgetConcertenLiefdesverdrietMonique WestenbergopdringerigRelatieuit

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie