‘Hierom verlaat Rose Bertram Expeditie Robinson vroegtijdig’

Hete nacht zorgt voor exit Rose Bertram uit Expeditie Robinson?
Door: Charlotte Wijnen
01-08-2022

Een nieuw seizoen van Expeditie Robinson begint binnenkort, en er zijn vandaag een aantal namen van deelnemers uitgelekt. Onder andere Rose Bertram doet mee, maar zij zou het programma vroegtijdig verlaten na een hete tropische nacht met een andere deelnemer…

Expeditie Robinson-fans kunnen eind deze maand weer genieten van een nieuw seizoen. De deelnemers zijn nog niet bekendgemaakt, maar op Juicechannel zijn vandaag een aantal namen uitgelekt.

Rose beleeft ‘gezellige nacht’ met andere deelnemer

Volgens het kanaal doen onder anderen Liza Sips, Marion Pauw, Thijs Boermans en Rose Bertram mee. Maar die laatste twee zouden zich niet zo netjes hebben gedragen tijdens de opnames.

,,Tijdens de opnames van Expeditie Robinson waren Gregory van der Wiel en zij al uit elkaar en heeft ze het heel gezellig gehad met Thijs Boermans”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Zo gezellig dat er iets is gebeurd tussen de twee.”

Programma verlaten

Maar met continu een cameraploeg om je heen, is het lastig om iets geheim te houden. Rose wilde absoluut niet dat dit uitgezonden werd en is naar de productie gestapt. Die hebben haar een keuze gegeven. ,,Of ze bleef in het programma en er zou een verhaallijn van gemaakt worden, of ze zou het programma verlaten en er zou dan niets over inkomen.”

Rose heeft toen voor het laatste gekozen en zou het programma vroegtijdig hebben verlaten. Of deze informatie klopt moeten kijkers nog even afwachten. De eerste aflevering van Expeditie Robinson is op maandag 29 augustus te zien.

Meer DenD