Hilarisch: Hondje boer Geert ‘leeft zich uit’ op bank

Boer Geert
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Boer Geert heeft een nieuwe liefde gevonden. Dat vertelde hij gisteravond zelf in Shownieuws. De boer zat te stralen, maar er was ook nog iemand anders in zijn woonkamer die een leuke tijd had.

Opmerkelijke uitspraken

Sinds zijn deelname aan Boer zoekt Vrouw wordt Geert ook wel ‘geile Geert’ genoemd. De man lustte er wel pap van en genoot van al ‘zijn’ vrouwen. Hij had het over zijn ‘bordeelslippers’, wilde het liefst alle vrouwen kussen en zei toen een van de vrouwen met een slagroomspuit bezig was ‘Jij kan wel goed spuiten, voor een vrouw’. Zijn beroemdste uitspraak is misschien wel ‘Vroeger stonden de puntjes en nu hangen de puntjes.’

Dat hitsige gedrag heeft misschien wel veel invloed gehad op zijn huisgenoot. Als Shownieuws vraagt naar z’n nieuwe liefde kunnen de kijkers thuis meegenieten van zijn hondje, die zich op de bank flink aan het uitleven is. De presentatoren van Shownieuws reageren kort op het hondje. ‘Het hondje gaat voor de titel ‘Geile Geert’, zegt Mark Labrand.

Verliefd op briefschrijfster

De 70-jarige deed in seizoen 2014-2015 mee aan Boer zoekt Vrouw. Een stabiele relatie kwam daar niet uit, maar Geert gaf niet op. Door de jaren heen heeft hij meerdere vriendinnen gehad en ook nu bleef hij niet lang vrijgezel. ,,Ik ben laatst toch weer door mijn brieven gegaan en heb toen wat vrouwen gebeld”, zegt Geert tegen AD. Blijkbaar was er een vrouw die een date met de boer wel zag zitten, want Geert vertelt dat hij inmiddels verliefd op haar is.

 

 

Tags

BOER GEERTBOER ZOEKT VROUWHONDJESHOWNIEUWS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck