Hilariteit om nieuwe liefde Peter Gillis: ‘Was samen met de ex van Nicol’

Lachen om nieuwe 'liefde' Peter
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Peter Gillis heeft zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout voorgesteld. De gelijkenissen met ex-vriendin Nicol Kremers zijn bizar. Veel mensen moesten twee keer knipperen toen ze Wendy op de foto zagen. Maar niet alleen het uiterlijk van de twee dames komt overeen: Wendy is namelijk de ex van barbier Mike, met wie Nicol na de breuk met Peter samen was…

Peter heeft zijn nieuwe vriendin Wendy voorgesteld. Hij vertelt dat hij haar maar liefst twee maanden geheim heeft gehouden. ,,Ik heb het zo met haar getroffen. Aan alles merk ik dat het goed zit tussen ons”, vertelt Peter trots in weekblad Privé.

Dezelfde ex

Uiteraard is Wendy ook te zien in de realityserie Massa Is Kassa. Kijkers zullen de komende tijd twee keer met hun ogen knipperen: Wendy neemt niet alleen de rol van Nicol over in de serie, ze lijken ook nog eens als twee druppels water op elkaar. En niet alleen het uiterlijk van de twee dames komt overeen… ,,Wendy is de ex van barbier Mike waar Nicol een paar maanden terug verbleef in Schoonhoven”, meldt juicekanaal Realityfbi op Instagram. ,,Petertje dacht: Mike jat mijn ex, dan jat ik de zijne, hatseflats.”

Diep dal

Peter en Nicol gingen een halfjaar geleden uit elkaar. Voor het eerst vertelt Peter wat de breuk met hem gedaan heeft. ,,Ik moet zeggen dat ik door een heel diep dal ben gegaan”, aldus Peter in Privé. ,,Van het ene op het andere moment was Nicol verdwenen, zelfs zonder haar spullen mee te nemen. We zijn vijf jaar samen geweest, dat kon ik niet zomaar afsluiten.”

Ontmoeting

Terwijl Nicol volgens geruchten meteen na de breuk introk bij haar nieuwe vriend Mike, had Peter het zwaar. Maar na een maand of twee besloot hij het normale leven weer op te pakken en liep hij Wendy tegen het lijf. ,,Dat was heel toevallig”, vertelt Peter daarover. ,,Alsof het zo moest zijn. Op eerste paasdag liep ik buiten bij het horecagedeelte op mijn park Blauwemeer. Ik werd door Wendy aangesproken omdat ze iets wilde weten. Spontaan riep ze: ’hé, jij bent Peter’. Ja dat ben ik, de enige echte.”

De nieuwe liefde van Peter en haar ex Mike.

Tags

NICOL KREMERSPETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck