Hind kwaad om ‘golddigger’ aannames

Hind
Door: Eva Steins
18-01-2021

Zangeres Hind Laroussi (36) brak jaren geleden haar hart toen ondernemer Marcel Boekhoorn (61) er vandoor ging met een ander. In een interview met AD vertelt ze over de breuk met miljardair Boekhoorn…

Drie jaar lang ging Hind met investeerder en tevens miljardair Marcel Boekhoorn. In 2015 strandde de relatie, naar verluidt om Hind’s kinderwens die Boekhoorn niet wilde vervullen. Tijdens de relatie werd de miljardair gespot met Rebecca Cabau (ja, de zus van) op Ibiza. Boekhoorn sloot het af met Hind en ging door met Rebecca, met wie hij nog steeds een koppel vormt…

Golddigger

Een jonge vrouw met een aanzienlijk oudere én stinkend rijke man. Geen wonder dat men massaal aannam dat Hind het ‘voor het geld deed’. In het interview bijt zij echter hard van zich af als deze geruchten opgebracht worden.

,Mensen die denken dat ik een golddigger ben, hebben het helemaal mis. Geld is zeker niet het belangrijkste in mijn leven”, aldus de zangeres. ,,Ik werd verliefd op Marcel, niet op zijn geld.”

De breuk is haar niet in de koude kleren gaan zitten. Zij besloot zelfs om naar de Verenigde Staten te verhuizen. ,,En ik wilde weg uit Nederland. Ik had een gebroken hart, omdat mijn relatie met Marcel Boekhoorn was geëindigd.”

Rijk

Ook nu krijgt Hind een hoop rijke mannen op zich af. Zij onthult hiervoor haar nek niet om te draaien.

,,In de Verenigde Staten zijn er de afgelopen jaren heel wat rijke mannen geweest die mij met hun bezit wilden inpalmen. Vol trots lieten ze hun rijkdom zien”, vertelt de zangeres.

Toch is dit niet de weg naar het hart van Hind. ,,Maar als ik niet iets speciaals voor iemand voel, ga ik daar geen relatie mee beginnen. Echte liefde, familie en vrienden en gezondheid zijn voor mij veel belangrijker.”

LEES OOK:

Yolanthe Jaloers? Rol zussen Cabau omgedraaid

Meer DenD